Dessa produkter kan du hitta i välsorterade trädgårdsbutiker!
TERGENT – SPRIDARRAMP
En praktisk spridarramp som monteras direkt på vattenkannan. Med sin koniska fattning är spridarrampen universal och passar de flesta vattenkannor som finns på marknaden.
Spridningsbredd upp till 60 cm.

JORDTERMOMETER
Alltid bra att ha en jordtermometer för att kunna mäta jordtemperaturen i gräsmattan och rabatterna. Priset ligger från 76 kronor och uppåt. Gå in på Google och sök på jordtermometer så får du en massa tips.

Shopicon Köp direkt via horto.se

KANTSKÄRARE

Karlstad Redskap har tillsammans med mig tagit fram denna kantskärare som jag efterlyst i många år. Fördelen med detta redskap är att den har ett knivskarpt blad som kan skära tunna skivor av gräsmattan. Äntligen en toppskärare på marknaden som snyggar till och samtidigt sparar gräsytan.
» Gå till Karlstad Redskap (länken öppnas i nytt fönster)

RÄFSA – ”Karlstadräfsan”
Karlstad Redskaps kvalitétsräfsa, som vi har tagit fram tillsammans, har gjort succé. Finns nu också i en bredare version. Dessa två räfsor är utmärkta som löv-, barr- och dressräfsa. En prisvärd toppenprodukt med ett glasfiberskaft som gör den lätt och bekväm. Pröva och du blir jättenöjd!
» Gå till Karlstad Redskap (länken öppnas i nytt fönster)

REGNMÄTARE
En klassisk och snygg regnmätare i rostfritt stål. Finns även i svart och vit. För den stilrena och moderna trädgården. Mätprincipen är den traditionella med flytkork och mätsticka. Levereras komplett med stolpe. Kapacitet: 35 mm vatten. Mått: 185x185x230 mm. Regnmätaren Classic köper ni hos www.stayhome.se
Direktlänk: Klicka här!

GARDENA – Accu Grässax ComfortCut
För bekväm, sladdlös klippning av gräsmattans kanter och formklippning av buxbom. Högpresterande, lättskötta lithium-ion-battericeller. Med LED-angivelse för batteriuppladdningen. Komforthandtag som kan vinklas för att ge optimal anpassning till en naturlig kroppshållning. Kraftfull för bästa klippresultat. Utbytbara kvalitetsknivar, exakt slipade, klibbskyddade Innovativt knivbyte: snabbt, enkelt och säkert – utan verktyg. Med hjul för bekväm klippning. Komplett med knivskydd och laddare. Kan konverteras till häcksax. Kan användas med teleskopskaft (se bild).

För enkelt köp och ett bra pris, vänd dig till HyRep!

GARDENA Comfort Aquazoom 250/2 är den idealiska vattenspridaren för bevattning av mindre rektangulära ytor från 25 – max. 250 m². Den har en steglöst reglerbar räckvidd på 7 – max. 18 m med en individuellt justerbar bredd på 3,5 – max. 14 m. Med GARDENA Comfort Aquazoom 250/2 får du en perfekt bevattning av din gräsmatta.

För enkelt köp och ett bra pris, vänd dig till HyRep!