Gräsmattan 2016

Bilder från gräsmattesäsongen 2016.

Gräsmattan 2014

Gräsklippning, gödning och vatten är A och O för att du skall få en vacker och hållbar gräsmatta!

Kantskärning

Här kan du få några tips hur du kantskär din gräsmatta. Kantskäraren kommer från Karlstad Reskap.

Vertikalskärning

Se filmen om hur du vertikalskär din gräsmatta. Se också i vilken ordning du bör klippa, så och dressa mattan. Följ dessa enkla tips för ett bra resultat!

Höstprogrammet

Här kan du se vilka produkter jag använder för mitt höstprogram för din gräsmatta. Du kan även se vilka redskap som jag använder för att bland annat sprida höstgödsel.

Lawnmaster Golf

Här klipper jag med min nya Lawnmaster Golf som numera säljs genom Gräsvårdsmaskiners återförsäljare. Samma maskin som Klippos Lawnmaster Golf med vissa förbättringar som Honda motor, ergonomiskt ihopfällbart handtag och en hel del andra detaljer. Det positiva är också att den säljs till ett rimligare pris trots alla förbättringar. Använder fortfarande min robotklippare Stiga som ett bra komplement till Lawnmastern när tiden och mina ben inte räcker till. Är lika nöjd med båda!

STIGA Autoclip 225 S – Robotgräsklippare

Nedanstående text från Global Garden Products

Stiga Autoclip är en riktig karaktär. Det är nästan svårt att tro att en så liten sak kan klippa så mycket gräs alldeles själv. Dessutom har den en mängd imponerande funktioner och egenskaper. Som det fyrtandade, högpresterande klippaggregatet. Eller högkapacitetsbatteriet. Och låt oss för allt i världen inte glömma de viktiga säkerhetsfunktionerna. Med tanke på allt detta vågar vi lova att Stiga Autoclip faktiskt är en av de smartaste trädgårdsmaskinerna på marknaden idag. Gräs klipps bäst i torrt väder. Därför är Autoclip utrustad med regnsensor som skickar roboten på laddning när det regnar om man väljer det. Kapaciteten är så väl tilltagen att den hinner med hela gräsmattan ändå. En stjärnformad rostfri kniv med lång livslängd. Klipper i vinkel motgrässtråna för bästa klippresultat. Det fina gräsklippet myllas ner i marken och fungerar som naturlig gödning. Gå in på www.stiga.se